نمای کارخانه
نما کارخانه - نمای کارخانه مدرن - طراحی نمای کارخانه - نمای سوله - طراحی نمای کارخانه - نمای صنعتی
درصورتیکه صاحب یک واحد صنعتی هستید باید این نکته را در نظر بگیرید که توجه به اجرای اصولی نمای کارخانه میتواند به اندازه سایر بخشها حائز اهمیت باشد و در نگاه مشتریان جلب توجه کند.
هرچند در سالهای گذشته توجه زیادی به اجرای نمای بیرونی کارخانهجات نمیشد اما با توجه به اینکه درحالحاضر با پیشرفت فناوری، مصالح متنوعی به بازار عرضه میشود که از دوام و ایمنی زیادی برخودار هستند، میتوان از آنها برای بهبود ظاهر ساختمانهای صنعتی استفاده کرد.
مهندس آزادی پور
کارشناسی و استعلام
شرکت مهندسی طرح زیبا
رزرو و بازدید رایگان
پروژه های نمای کارخانه شرکت مهندسی زیبا
جهت مشاهده تصاویر کامل هر پروژه روی نام پروژه کیلیک کنید.
طراح و مجری نما کارخانه برند های مطرح ایرانی
بخشی از رزومه درخشان زیبادیزاین
اهمیت توجه به نما کارخانه
ساختمانهای صنعتی دارای ساختار خاصی هستند که توجه به نمای بیرونی آنها علاوهبر اینکه به زیبایی ظاهری کمک میکند بهعنوان یکی از راههای مناسب برای معرفی و تبلیغ کسبوکار شما مد نظر قرار میگیرد.
در واقع طراحی نمای بیرونی کارخانه میتواند بهگونهای باشد که ساختاری خاص و متناسب با نوع فعالیت صنعتی شما را به نمایش بگذارد. برای این منظور امکان استفاده از مواد اولیه بسیار متنوعی وجود دارد که هرکدام ویژگیهای منحصربهفردی را ارائه میدهند.
برای اجرای نمای بیرونی واحدهای صنعتی شامل سوله و کارخانه، معمولا توجه به زیبایی ظاهری در کنار ایجاد مقاومت و استحکام بالا بسیار حائز اهمیت است که برای این منظور باید اصول طراحی را در نظر بگیرید.
اجرای نما با استفاده از مواد مختلف در بهرهروی بهتر انرژی و معرفی برند شما نیز تاثیرگذار بوده که میتوان گفت این موارد نیز از سری دلایلی بهشمار میرود که نشاندهنده اهمیت توجه به ظاهر مکانهای صنعتی است.
جهت انتخاب بهترین متریال و برآورد هزینه برای کارخانه نما شما هم اکنون با شرکت مهندسی زیبا دیزاین تماس بگیرید .
اصول مهم برای نمای کارخانه و سوله نما
امکان دارد نحوه طراحی نمای بیرونی کارخانه مختلف متناسب با برخی از عوامل کمی متفاوت باشد اما برای این کار باید چندین معیار اصولی را مد نظر قرار داد که اهمیت زیادی برای ایجاد ظاهر مناسب ساختمان دارد.
درضمن سولهها بهطور معمول برای ایجاد فضای تولید یا انبارهای صنعتی ساخته میشوند که برای اجرای نمای بیرونی آنها توجه به برخی از نکات لازم و ضروری بهنظر میرسد. مهمترین اصول اولیه برای این منظور عبارتاند از:
- اجرای نمای مستحکم: نمای بیرونی واحدهای صنعتی بهطور معمول در معرض تابش نور خورشید و شرایط جوی مختلف همچون بارش برف و باران قرار میگیرد، ازاینرو توجه به استحکام و عملکرد مناسب مواد اولیه مصرفی به افزایش ماندگاری آنها کمک میکند.
- درنظرگرفتن عوامل زیستمحیطی: این را در نظر بگیرید که نمای بیرونی باید بهخوبی پاسخگوی نیازهای واحد صنعتی باشد ازاینرو باید در تامین نور طبیعی و جلوگیری از هدررفت انرژی عملکرد مناسبی از خود نشان دهد.
- شکل ظاهری ساختمان: برخی از واحدهای صنعتی بهصورت ساده ساخته میشوند، ازسویدیگر ساختمانهایی وجود دارد که طراحی آنها با زوایا و پیچیدگیهای بیشتری همراه است که باید برای اجرای نمای کارخانه این مورد را هم در نظر گرفت.
- رنگشناسی: بهکارگیری هر طیف رنگی برای نمای سوله صنعتی باید با توجه به خواستهها و اولویتهای صاحب کسبوکار و نوع فعالیت آنها باشد.
- نورپردازی: برجستهکردن برخی از قسمتهای نمای بیرونی کارخانه با کمک نورپردازی مناسب امکانپذیر است و میتوان از چراغهای روشن برای ایجاد ظاهر مناسب در شب استفاده کرد یا اینکه در اطراف تابلوها از تجهیزات روشنایی بهره گرفت.
- موارد ایمنی: رعایت استانداردها و اصول ایمنی در اجرای نمای بیرونی سوله و کارخانه اهمیت زیادی دارد و این بخش باید در برابر خطرهای احتمالی همچون آتشسوزی از خود مقاومت خوبی نشان دهد.
- بودجه: براساس ابعاد و اندازه واحد صنعتی نسبت به انتخاب یکی از مصالحی که با بودجه شما همخوانی داشته باشد، اقدام کنید. علاوهبر اینکه اجرای نمای بیرونی کارخانهها با مصالح مختلف هزینههای متفاوتی را بهدنبال دارد، توجه به میزان صرفهجویی در انرژی برای جلوگیری از هزینههای جانبی نیز مهم است.
شرکت مهندسی زیبا دیزاین مجری برتر نما کارخانه برندهای معروف ایرانی و نمای صنعتی!برای مشاوره رایگان همین حالا تماس بگیرید .
مصالح مورد استفاده برای ساخت نمای کارخانه و نمای سوله
درحالحاضر بسیاری از صاحبان کسبوکارها برای ایجاد ظاهری چشمنواز و زیبا برای ساختمانهای تجاری و صنعتی خود بهدنبال اجرای نمای بیرونی با استفاده از مواد باکیفیت و مقاوم هستند که تعدادی از مهمترین موارد به شرح زیر است.
اجرای نمای بیرونی کارخانه با ورق کامپوزیت
یکی از بهترین مصالحی که در سالهای اخیر برای طراحی ظاهر سوله نما و کارخانه نما مورد استفاده قرار میگیرد ورقهای کامپوزیت نام دارد که از جنس آلومینیوم هستند و معمولا در ابعادی مشخصی تولید میشوند.
این محصول از 3 لایه مختلف تشکیل شده که ورقهای آلومینیوم در طرفین و یک هسته مرکزی از جنس پلیاتیلن یا مواد ضدحریق در قسمت میانی قرار میگیرد که در نهایت پوشش رزین روی بخش بیرونی کشیده میشود.
برخی از ویژگیهای خوبی که باعث استفاده گسترده ورق کامپوزیت برای نما کارخانه میشود شامل مقاومت در برابر ضربه، شکلپذیری مناسب، وزن پایین، قابلیت آببندی و برخوداری از تنوع رنگی بالا است.
از میان مدلهای مختلف ورق کامپوزیت که با توجه به جنس، ضخامت و طرح در دستههای مختلفی قرار میگیرند، بهطور معمول برای اجرای نمای بیرونی کارخانهجات از کامپوزیت طرح چوب استفاده زیادی میشود.
استفاده از شیشه برای نمای بیرونی کارخانه
بهکارگیری مواد اولیه از جنس شیشه میتواند به نورپذیری بهتر فضای داخلی کمک کند و ظاهری منحصربهفرد را برای ساختمان شما بهوجود آورد که از کیفیت و مقاومت خوبی نیز برخودار است.
از مهمترین دلایلی که باعث محبوبیت نمای کارخانه شیشهای میشود، کاهش بار مرده برای ساختمانهایی با ارتفاع زیاد، اجرای سریع و ایجاد فضایی بهمنظور دید گسترده است.
برخی از انواع نمای کاخارخانه که بهصورت شیشهای ساخته میشود شامل فریم لس و کرتین وال است که هرکدام از آنها ویژگیهای خاص خود را دارند و میتوانند ظاهری شیک برای واحدهای تجاری و صنعتی ایجاد کنند.
به کارگیری سرامیک خشک برای کارخانه نما
سرامیک پرسلانی که با نام خشک نیز معروف است از دیگر مصالحی بهشمار میرود که برای ساخت نمای بیرونی کارخانه مورد استفاده قرار میگیرد و با توجه به دوام بالایی که دارد تا مدتها بدون آسیب باقی میماند.
این محصول در انواع رنگها و طرحهای متنوع به بازار عرضه میشود و انتخاب هرکدام از آنها میتواند ظاهری زیبا و جذاب برای کارخانه بهوجود آورد، درضمن استحکام خوبی در مقابل فشار و ضربه دارد.
زمانی که از سرامیک خشک برای طراحی و اجرای نمای بیرونی کارخانه استفاده میشود بهدلیل برخوداری از ویژگی بسیار خوبی همچون ضدآببودن، میتوان انتظار داشت که از نفوذ رطوبت به محیط داخلی جلوگیری کند.
ازسویدیگر باید این نکته مهم را در نظر گرفت که جنس مواد اولیه مورد استفاده برای تولید این محصولات بهگونهای است که لکه و گردوغبار زیادی را به خود جذب نمیکنند و به همین خاطر نگهداری آسانی دارد.
علاوهبر مواردی که به آنها اشاره شد بهطور معمول از مصالح دیگری نیز برای این منظور استفاده میشود که شامل سنگ، بتن، آجر و مواد اولیه فلزی است که قادر به ارائه مشخصات فنی متنوعی هستند.
سبک های طراحی نمای کارخانه و نمای سوله
انتخاب یکی از سبکهایی که برای طراحی نما بهکار میرود باید براساس عوامل مختلفی انجام شود که شامل خواستهها و نیاز مشتری، قوانین اجرایی، استانداردهای لازم و شکل محیط خارجی سوله نما یا کارخانه است.
ازاینرو شناخت هرکدام از انواع سبکهای طراحی نما به شما این امکان را میدهد تا متناسب با سلیقه و اولویتهای خود نسبت به انتخاب یکی از آنها اقدام کنید که در این راستا باید موارد زیر را نام برد:
- نمای سوله مدرن : در طراحی نمای سوله مدرن باید به جزئیات بیشتری توجه کرد تا در عین زیبایی ظاهری، طراحی شما ساده باشد. برای این کار معمولا از مصالح فلزی یا شیشهای استفاده زیادی میشود.
- کلاسیک : در این سبک طراحی، سعی بر این است تا از المانهای سنتی برای اجرای نما کارخانه استفاده شود، برجستهسازی سقف و ستونها در حالت کلاسیک بیشتر به چشم میخورد.
- نمای صنعتی : توجه به بخشهای مختلفی مثل ستونها، در اجرای این سبک اهمیت زیادی دارد و در نهایت نیز اجزای مختلف ساختمان بهصورت آشکار در معرض دید قرار میگیرد. سنگ، بتن و فلز از سری مصالحی است که برای نمای صنعتی به کار میرود.
شرکت مهندسی زیبا دیزاین متخصص طراحی و اجرای نمای کارخانه در تهران و اجرای نمای سوله در تهران !
چه عواملی روی هزینه نمای بیرونی کارخانه تاثیر دارد؟
برای انجام هر نوع فعالیتی، توجه به هزینههای مورد نیاز بهطور معمول معیار مهمی است که در نهایت روی انتخاب شما تاثیر زیادی دارد، ازاینرو باید به عواملی که میتواند در این زمینه موثر واقع شود توجه کافی داشته باشید.
ابعاد و ارتفاع سازه مهمترین مسئلهای است که در تعیین بودجه مورد نیاز شما برای اجرای یک نمای خاص و چشمنواز تاثیر دارد بهطوری که هر اندازه کارخانه یا سوله صنعتی مورد نظر بزرگتر باشد بدون شک باعث بالارفتن هزینههای طراحی میشود.
به مصالح مورد نیاز هم توجه داشته باشید زیرا هرکدام از انواع محصولاتی که در بازار عرضه میشود و برای اجرای نمای کارخانه و نمای سوله بهکار میرود، ازنظر قیمت با یکدیگر تفاوت دارند.
با توجه به اینکه انتخاب هر سبک طراحی نیازمند استفاده از مواد گودناگونی است بنابراین، سبکی که شما برای اجرای نما در نظر میگیرید نیز از دیگر عواملی است که میتواند بودجهبندی مورد نیاز برای این کار را تغییر دهد. دیگر عوامل عبارتاند از:
- بهکارگیری تجهیزات خاص برای ایجاد سیستم تهویه یا نورپردازی
- تعداد پنجرهها و درهای ورودی
- دستمزد طراح، پیمانکار و کارگران نیز روی هزینه نهایی طراحی و اجرای نمای بیرونی کارخانه تاثیر دارد.
جمعبندی
اجرای نما کارخانه و نمای سوله و نمای صنعتی تاثیر زیادی بر زیبایی ظاهری، اعتباربخشی به ساختمان و جلب نظر مشتریان شما دارد که باید با توجه به اصول و قواعد خاصی این کار را انجام دهید تا ظاهری جذاب را ایجاد کنید.
برای این کار از انواع مختلف مصالح استفاده میشود که مهمترین موارد شامل ورق کامپوزیت ، شیشه، سرامیک خشک ، فلز، بتن و آجر است که قادر به ارائه ویژگیهای خاصی برای سازه هستند.