نمای ساختمان

نما - نما ساختمان - اجرای نمای ساختمان - شرکت نمای ساختمان - زیبا دیزاین

 

اگر به فکر اجرای بهترین نمای ساختمان هستید، اولین کاری که باید انجام دهید، آشنایی با تمامی مدل‌هایی است که برای این نماها تولید شده‌اند. باید گفت که امروز به‌دلیل پیشرفت در صنایع مختلف، شرکت‌های تولیدکننده نمای سازه‌های عمرانی قادر هستند مدل‌های جدید و بروزی را تولید کنند.

این مدل‌ها از نظر متریال با یکدیگر متفاوت بوده و به اشکال متفاوتی اجرا می‌شوند. برای این‌‌که بتوانید به بهترین شکل طراحی این نما را انجام دهید، پیشنهاد می‌کنیم که با انواع نماها در این زمینه آشنا باشید. در ادامه این نماها را باهم بررسی کرده و بهترین روش را برای اجرای آن‌ها به شما ارائه می‌دهیم.

انواع نمای ساختمان بر اساس متریال

 

 

اگر فرصت مطالعه این متن را ندارید ! هم اکنون تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید . 

 

کامپوزیت

برای اطلاع از قیمت ها تماس بگیرید.
  • وزن تقریبی (kg) : 15
  • سرعت اجرا : بالا
  • تنوع رنگ و طرح : زیاد
  • عایق صوتی : کم
  • مقاومت در برابر عوامل طبیعی : فقط ضربه
  • عایق گرما و سرما : دارد

شیشه

برای اطلاع از قیمت ها تماس بگیرید.
  • وزن تقریبی (kg) : 40-50
  • سرعت اجرا : متوسط
  • تنوع رنگ و طرح : محدود
  • عایق صوتی : بالا
  • مقاومت در برابر عوامل طبیعی : فقط ضربه
  • عایق گرما و سرما : دارد

چوب ترمووود

برای اطلاع از قیمت ها تماس بگیرید.
  • وزن تقریبی (kg) : 20
  • سرعت اجرا : متوسط
  • تنوع رنگ و طرح : محدود
  • عایق صوتی : -
  • مقاومت در برابر عوامل طبیعی : مقاوم
  • عایق گرما و سرما : -

انواع نمای ساختمان بر اساس کاربری

 

 


بسیاری از افراد فکر می‌کنند که طراحی نمای ساختمان تنها به چند شکل محدود قابل‌ انجام است؛ به‌طور مثال، استفاده از آجر یا نمای رومی انواع رایج از این نوع طراحی است. انواع مدل‌هایی که قادر هستید برای نمای سنتی ساختمان یا نماهای مدرن از آن استفاده کنید به شرح زیر هستند.

1.    نمای شیشه‌ای

یکی از انواع متریال‌هایی که قادر هستید از آن برای طراحی نمای ساختمان مدرن استفاده کنید، متریال‌های شیشه‌ای هستند. نمای شیشه‌ای به‌شکلی است که در آن از صفحات شیشه‌ای ضخیم استفاده می‌کنند. باید گفت که این نوع نما بیشتر برای ساختمان‌های اداری و تجاری استفاده می‌شود؛ مانند مال‌ها، بانک‌های بزرگ، ساختمان هلدینگ. از شیشه، پروفیل و یراق‌آلات مختلف در آن استفاده کرده و در مدل‌های مختلفی موجود هستند. کرتین وال، فریم‌لس، اسپایدر و اسکای‌لایت انواع مدل‌های این نما به‌شمار می‌روند. 

کرتین وال

اگر به‌ دنبال یکی از شیک‌ترین مدل‌های طراحی نما بیرونی ساختمان هستید، پیشنهاد ما اجرای کرتین وال است. Curtain Wall نوعی دیوار پرده‌ای بوده و برای اجرای آن از شیشه استفاده کنند. همین موضوع نیز باعث شده تا تمام جزئیات درون ساختمان قابل‌ مشاهده باشند.

سازه این نما با استفاده از آلومینیوم اجرا شده و پروفیل‌های آن نیز لامل نام دارند. شیشه‌ای روی پروفیل‌های آلومینیومی نصب شده و به‌طور کامل ضد زلزله هستند. اگر به‌دنبال پیاده‌سازی نمای فوق‌العاده شیک برای مراکز تجاری بزرگ هستید، نمای کرتین وال انتخابی عالی برای شما خواهد بود.

 

همه پروژه ها

فریم‌لس

نوع دیگری که از نمای بیرونی ساختمان وجود داشته و برای ساخت آن از شیشه کمک می‌گیرند، نمای فریم‌ لس نام دارد. این نما همانند دیگر مدل‌های شیشه‌ای از فریم سازه‌های فلزی استفاده کرده و قاب آن نیز از جنس آلومینیوم است.

شاید فکر کنید که در این نما هرگز از فریم استفاده نمی‌شود؛ اما باید گفت که این‌گونه نیست. شیشه‌هایی که در این نما استفاده می‌شوند روی فریم‌ها نصب شده و به همین دلیل از بیرون ساختمان این فریم‌ها قابل‌ مشاهده نخواهند بود. این نما را باید یک عایق حرارتی مناسب، عایق صوتی عالی دانست که نصب و نگهداری آن بسیار آسان است.

 

همه پروژه ها

اسپایدر

اگر به‌ دنبال طراحی نمای ساختمان تهران به جذاب‌ترین روش ممکن هستید، پیشنهاد ما استفاده از نمای اسپایدر است. سازه‌های بزرگی که می‌خواهند از شیشه برای نمای خود بهره ببرند، می‌توانند نمای اسپایدر را نیز در اولویت‌های خود قرار دهند.

در این نوع نما از هیچ‌گونه فریمی برای شیشه‌ها استفاده نمی‌شود. در واقع از قبل یک سازه فلزی ایجاد شده و شیشه‌ها با استفاده از شاسی فولادی یا بازوهای مخصوص به این سازه متصل می‌شوند. این نوع نما با سازه‌های پشتیبان لوله‌ای، خرپا فلزی، فین گلاس، کابل‌کششی و میله کششی قابل ‌اجرا است.

اسکای‌لایت

اما آخرین نوعی که باید از انواع نمای ساختمان تجاری شیشه‌ای بلد باشید، نماهای اسکای‌لایت هستند. این نوع نما بسیار خاص بوده و توانسته در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی را به خود جذب کند. باید گفت که اسکای‌لایت نوعی نما است که برای سقف خانه‌ها استفاده می‌شود.

در واقع این نوع نما را قادر هستید در کنج‌های روبه‌بالا یا سقف محیط که به شکل تخت یا گندی است نصب کنید. این نوع سقف دارای مدل‌های مختلف ثابت، ماژولار و لوله‌ای است که نور طبیعی خورشید را به محیط انتقال می‌دهد. مزیت استفاده از آن بیشتر کردن نور طبیعی محیط است.

 

همه پروژه ها

2.    نمای کامپوزیت

به ‌احتمال زیاد نمونه‌های مختلفی از طراحی نما بیرونی ساختمان‌ها را به‌صورت کامپوزیتی دیده‌اید. در واقع این نما محبوبیت زیادی داشته و باید یکی از رایج‌ترین‌ها برای پاساژهای داخل شهر، پمپ‌بنزین و مراکز خدمات بین‌شهری دانست.

کامپوزیت یکی از مصالح پرکاربرد در ساختمان‌سازی است که با استفاده از ورق‌های آلومینیومی به‌صورت پنل‌های مشخص تولید می‌شود. نمای کامپوزیت ابتدا در کشور آلمان ابداع شده و بعدها در ایران نیز طرفداران زیادی را به خود جذب کردند.

 

همه پروژه ها

3.    نمای لوور

یکی از مدل‌های خاص نما ساختمان ، مدل لوور است. نمای لوور را باید مدلی دانست که در دسته‌بندی نمای ساختمان ساده قرار می‌گیرد. در این مدل از قطعات عریض آلومینیوم یا چوب استفاده می‌کنند که به‌صورت مورب روی ساختمان‌ها قابل‌ نصب هستند.

در واقع عملکرد این نوع نما به‌شکل یک سایه‌بان بوده و نمی‌گذارد اشعه مستقیم خورشید از دیوارهای شیشه‌ای عبور کند. باید گفت که در این نما علاوه‌بر عملکرد سایه‌بان، شاهد عملکرد به‌شکل یک عایق گرمایی نیز هستیم؛ زیرا بادهای سرد کمتر از آن عبور می‌کنند.

 

همه پروژه ها

4.    نمای اچ‌پی‌ال

نماهای لمینتی یا همان نمای HPL یک نوع روش پیاده‌سازی و طراحی ساختمان‌های کلاسیک و مدرن است. HPL در واقع مخفف عبارت High Pressure Laminate بوده و به‌عنوان ورق در بازار به ‌فروش می‌رسد. ورق‌های اچ‌پی‌ال نما در سایزها، اشکال و حتی طرح و رنگ‌های گوناگونی تولید می‌شوند.

اگر می‌خواهید از طرح‌های چوب در نمای ساختمان استفاده کنید، نمی‌توانید از متریال چوب طبیعی برای این کار بهره ببرید؛ زیرا در برابر رطوبت، نوسانات دما و نور خورشید مقاوم نیستند. اما استفاده از ورق‌های hpl و پیاده‌سازی این نما، قطعا روش بهتر و به‌صرفه‌تری برای شما خواهد بود.

 

همه پروژه ها

5.    نمای سرامیک خشک

متریال سرامیک را باید از بهترین سنگ‌های مصنوعی در بازار دانست. در واقع این متریال به‌شکلی کاملا مقاوم در برابر حرارت، خورشید، آب و نوسانات دما بوده و طول عمر زیادی دارد. در نمای سرامیک خشک از سرامیک پرسلان استفاده می‌کنند.

ایمنی این نوع سرامیک بسیار بالا بوده و وزن سبک آن نیز باعث کاهش بار مرده از ساختمان می‌شود. برای اجرای نمای ساختمان در تهران قادر به استفاده از این متریال هستید. مهم‌ترین ویژگی این نما این است که قادر هستید از آن برای اجرای نمای ساختمان مدرن بهره ببرید؛ زیرا ظاهر آن ساده بوده و عملکرد عایقی نیز دارد.

 

همه پروژه ها

6.    نمای چوبی

اگر می‌خواهید یک شرکت اجرای نمای ساختمان را پیدا کنید، باید ببینید که آیا نمای چوبی را نیز میان خدمات خود ارائه می‌دهند یا خیر. ما در شرکت مهندسی زیبا دیزاین بهترین متریال‌های چوبی را نیز برای این کار به شما ارائه می‌دهیم.

به‌دلیل مقاومت کمی که چوب در برابر عوامل تخریب و فساد دارد، باید از چوب ترموود استفاده کنید. این چوب در یک دمای بسیار بالا و فشار زیاد فراوری شده و سپس با انواع ماده‌های چسبنده به ساختمان متصل می‌شود. مقاومت آن در برابر حشرات، رطوبت و نور خورشید از ویژگی‌های بارز آن است.

 

همه پروژه ها

7.    نمای سنگ

ما در بهترین شرکت نمای ساختمان جدید، نماهای سنگی را نیز به شما ارائه می‌دهیم. همان‌طور که مشخص است، در این نوع نما از سنگ‌های مقاوم استفاده می‌کنند. مرمر، گرانیت، تراورتن و حتی سرامیک از بهترین این سنگ‌ها هستند. مقاومت این سنگ‌ها در برابر حرارت و رطوبت مثال‌زدنی است.

 

همه پروژه ها

 

8.    نمای فایبر سمنت

به ‌دنبال اجرای نمای ساختمان ساده و شیک هستید؟ پیشنهاد ما استفاده از سمنت برد است. Cement Board نوعی پنل سیمانی است که برای نمای فایبر سمنت از ان استفاده می‌کنند. در این پانل‌ها از الیاف طبیعی سلولوزی و سیلیس استفاده می‌کنند.

خواص مکانیکی این نما عالی بوده و می‌توانید از آن برای شرایط آب‌وهوای سخت که نوسانات دمایی زیادی دارد نیز استفاده کنید. قادر هستید از این پانل‌ها در رنگ‌ها و ابعاد مختلف استفاده کرده و یک ظاهری مدرن به ساختمان خود بدهید.

 

همه پروژه ها

 

انواع نما براساس طراحی

نمای ساختمان ساده و نمای ساختمان کلاسیک با روش‌های مختلفی قابل‌ پیاده‌سازی هستند. مواردی که در قسمت‌های بالا باهم بررسی کردیم از نظر متریال با هم متفاوت بودند. باید گفت که هر کدام از آن‌ها را قادر هستید به روش‌های متفاوتی پیاده‌سازی کنید. روش‌هایی که برای طراحی نما ساختمان وجود دارند به شرح زیر هستند.

1.    نمای مدرن

یکی از روش‌هایی که برای طراحی نمای ساختمان ویلایی یا ساختمان‌های دیگر می‌توانید استفاده کنید، نماهای مدرن هستند. این روش طراحی به شکلی است که در آن جزئیات طراحی حذف شده و سبک آن به صورتی کاملاً ساده و خلوت است.

بهره‌گیری از طرح‌ها و رنگ‌های خنثی باعث شده تا این طراحی در هرجایی قابل ‌اجرا باشد. نکته مهم دیگر این است که هزینه این نوع نما نیز نسبت به نماهای کلاسیک کمتر خواهد بود؛ زیرا ریزه‌کاری‌های کمتر و متریال‌های ساده‌تری در آن قابل ‌استفاده هستند.

2.    نمای کلاسیک

نوع دیگری که قادر هستید از آن برای طراحی نمای ساختمان ساده و شیک استفاده کنید، نماهای کلاسیک هستند. این نوع نما براساس طراحی‌های سبک کلاسیک انجام شده و از جزئیات زیادی نیز بهره می‌برند. باید گفت که در این نوع طراحی معمولا از سنگ‌های مقاوم مانند سرامیک استفاده می‌کنند. بسیاری از افراد این نوع طراحی را با نام نمارومی نیز می‌شناسند که برای ساختمان‌ها مجلل قابل ‌استفاده است. ستون و سر ستون‌ها، طاق‌ها و قوس‌ها از المان‌های اصلی این نوع طراحی به‌شمار می‌روند.

گچ‌بری و سنگ‌کاری در این روش با ریزه‌کاری زیادی انجام شده و معمولا در آن از رنگ‌های روشن مانند شیری، سفید یا کرم استفاده می‌کنند. برای سنگ‌کاری نیز استفاده از سنگ‌های گرانیت، مرمر و تراورتن در این روش رایج است.

3.    نمای نئوکلاسیک

اگر به‌ دنبال پیاده‌سازی نمای بیرونی ساختمان به شکلی مدرن و با جزئیات خاص هستید، طراحی نئوکلاسیک برای شما عالی خواهد بود. این نوع طراحی براساس اصول مدرن انجام می‌شود؛ اما برخی از المان‌ها و جزئیات طراحی کلاسیک نیز در آن به‌کار می‌روند.

طراحی نمای تلفیقی و مزایای آن

علاوه‌بر روش‌هایی که در قسمت‌های بالا باهم بررسی کردیم، برای اجرای نمای ساختمان در تهران یا شهرهای دیگر می‌توانید از طراحی تلفیقی نیز استفاده کنید. این نوع طراحی با ترکیب هرکدام از موارد ذکر شده با یک‌‌دیگر قابل‌ اجرا است.

مزیت مهم آن این است که علاوه‌بر تنوع متریال، طراحی‌های مختلفی نیز در آن به‌کار می‌گیرند. نمای تلفیقی کلاسیک و مدرن، نمای تلفیقی مینیمال و مدرن و نمای تلفیقی سنتی و مدرن از انواع مدل‌هایی هستند که در این شکل طراحی وجود دارند. استفاده از متریال‌های شیشه، سنگ و کامپوزیت به‌صورت ترکیبی در این نوع طراحی بسیار محبوب است.

 

نمای ترکیبی کامپوزیت و کرتین وال
نمای ترکیبی چوب و شیشه

همه پروژه ها

 

چگونه باید بهترین نما را برای ساختمان خود انتخاب کنیم؟

درصورتی‌ که به ‌دنبال اجرای نمای ساختمانی هستید، باید برخی از نکات را بررسی کنید. این موارد به شما کمک می‌کنند تا در کمترین زمان ممکن انتخاب‌هایی دقیق داشته باشید. پراهمیت‌ترین این نکات به شرح زیر هستند:

  • باید شرایط جوی را در نظر گرفته و سپس از متریال مناسب استفاده کنید.
  • نوع طراحی نمای بیرونی ساختمان باید با طراحی دکوراسیون داخلی آن سازگار باشد.
  • اجرای انواع نماهای ساختمانی شیشه‌ای تنها برای مناطقی مناسب است که تابش مستقیم آفتاب در آن‌ها وجود ندارد.

شرکت مهندسی زیبا دیزاین؛ بهترین شرکت اجرای نمای ساختمان

شرکت‌های بسیار زیادی وجود دارند که با کمک آن‌ها قادر به اجرای نمای ساختمان به بهترین شکل هستید. یکی از بهترین آن‌ها شرکت زیبا دیزاین نام دارد. ما در این شرکت مهندسی از برترین متخصصان درزمینه طراحی و مهندسی عمران بهره می‌بریم.

این مهندسان به ما کمک می‌کنند تا براساس موقعیت مکانی، شرایط آب‌وهوایی و کاربری بهترین طراحی را براساس انواع نمای ساختمانی پیاده‌سازی کنیم. شرکت مهندسی زیبا دیزاین رزومه خود را به‌واسطه همکاری با شرکت‌هایی مانند کارخانه مزمز، مینو و ایران‌خودرو درخشان کرده است.

جمع‌بندی

درصورتی‌ که به‌ دنبال طراحی نمای ساختمان خود هستید، باید بدانید که چه متریال‌هایی برای این کار وجود دارند. متریال‌های ساختمانی زیادی هستند که قادر هستید از آن‌ها در شرایط مختلف استفاده کنید. از نماهای شیشه‌ای گرفته تا انواع نماهای سنگی، چوبی و سرامیکی.

مزایا و معایب جداگانه‌ای برای هر یک وجود دارد. جذاب‌ترین مدل، نماهای شیشه‌ای هستند که هر روش‌های گوناگونی نیز برای پیاده‌سازی آن‌ها وجود دارد. در این مطلب آموزشی سعی خود را کردیم که انواع متریال‌های این کار و روش‌هایی که برای پیاده‌سازی‌شان وجود دارد را به شما آموزش دهیم.

ما در شرکت مهندسی زیبا دیزاین بهترین خدمات را برای تمامی این روش‌ها به شما ارائه می‌دهیم. شرکت زیبا دیزاین از مهندسین برتر در این زمینه استفاده کرده و سابقه همکاری با کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ را نیز در رزومه خود دارد.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

شرکت مهندسی زیبانمونه کارهای ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

اطلاعات تماس

1717 2253 - 021 - دفتر فنی
 تهران - بزرگراه مدرس جنوب به شمال 
ابتدای ظفر - نبش کوچه مرو

ایمیل : info@zibaDesignco.com
تلگرام : zibaDESIGNcompany@

منو اطلاعات نما

نمای کامپوزیت

نمای فریم لس

ساعتهای کاری

شنبه تا چهارشنبه
9:00 تا 18:00
پنج شنبه
9:00 تا 14:00

ما در تمام تعطیلات کار می کنیم

با ما مشورت کنید